Foto chris steph

Bij Sanza geloven we dat creativiteit en teamwork niet alleen achter een bureau ontstaan, maar juist ook buiten, in de frisse lucht en op twee wielen. Daarom trekken we er elke maand samen op uit voor een inspirerende fietstocht. Dit is niet zomaar een activiteit, maar een waardevol moment van verbinding, ontspanning en plezier.

Van asfalt tot gravel, van pittige bergklimmen tot ontspannen ritjes door het platteland, ons team geniet van elke kilometer die we samen afleggen. Voor Chris is de koersfiets een tweede natuur. Zijn toewijding en passie zorgt ervoor dat ons gezamenlijk aantal fietskilometers elke maand indrukwekkend groeit. Bedankt Chris!

Vicky daarentegen zoekt graag het avontuur op met haar mountainbike. Modderige paadjes en ongerepte stukken natuur, dat is waar zij zich thuis voelt, of het nu in de Vlaamse bossen is of in de heuvels van de Ardennen. Stephanie houdt van variatie en wisselt moeiteloos tussen haar koersfiets en gravelbike, altijd klaar voor een nieuwe uitdaging. En ook Tinne geniet ook van de koersfiets, maar houdt van rustige paadjes en het genieten van de omgeving tijdens haar ritten. Haar aanwezigheid brengt een kalmerende balans in ons team. En dan is er nog Karen, die met haar kleurrijke stadcruiser en bloemetjes op het stuur, altijd een glimlach op ons gezicht tovert. Haar stijl brengt een vrolijke noot in onze groep.

Afbeelding van Whats App op 2023 09 28 om 23 55 49 3a1a849a


Deze maandelijkse fietsuitjes zijn een perfecte balans tussen inspanning en ontspanning, en ze versterken niet alleen onze teamgeest, maar ook onze liefde voor het buitenleven. Of we nu de snelheid opzoeken op de weg, de uitdaging aangaan op de mountainbike of simpelweg genieten van een rustige rit op een zonnige dag, de fun en verbinding zijn verzekerd. Na een stevige rit even verpozen op een terrasje, een drankje erbij en genieten van de goede gesprekken, dat is waar het bij Sanza om draait.