Een Logo met Impact

Nutripack huisstijl

Een sterke missie verdient een sterk logo. Ons team dook in de kernwaarden van het Nutri-Pact en kwam naar boven met een visueel krachtig logo dat gezondheid, eenvoud en samenwerking uitstraalt. Het resultaat is een logo dat vertrouwen wekt en direct herkenbaar is. De heldere kleuren en zachte uitstraling zetten de toon voor een huisstijl die niet alleen mooi oogt, maar ook de boodschap van het Nutri-Pact duidelijk en krachtig overbrengt.

Naast het logo hebben we ook een strakke huisstijl neergezet, inclusief een basis PowerPoint-template. Deze template biedt Fevia en Comeos een professioneel en consistent kader voor al hun presentaties. Geen poespas, maar helder en to-the-point, zodat de inhoud altijd centraal staat.

De kers op de taart was de ontwikkeling van een informatieve website. Een plek waar consumenten, bedrijven en andere geïnteresseerden alles kunnen vinden over het Nutri-Pact. We kozen voor een fris en gebruiksvriendelijk design, met een intuïtieve navigatie en een opgeruimde layout. Zo wordt informatie niet alleen toegankelijk, maar ook aantrekkelijk gepresenteerd.

Het Nutri-Pact staat voor een gezondere toekomst, en wij zijn er trots op dat we deze boodschap visueel kracht konden bijzetten. Met de juiste mix van creativiteit en no-nonsense aanpak maken we impact. Zin in een project dat niet alleen mooi is, maar ook strategisch sterk? Bij Sanza creëren we verhalen die blijven hangen – en maken we van jouw merk een blijvende herinnering.

Nutripack website